It is currently Thu Dec 03, 2020 7:28 am

All times are UTC
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Aankondiging MORE
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 3:18 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Sat Jul 22, 2006 8:55 pm
Posts: 107
Location: Ternaard, the Netherlands
Hierbij de Nederlandse vertaling van de aankondiging door de Guild of Messengers:
http://messengers.sixpencemedia.com/new ... isItem=268


Shorah,

We hebben goed nieuws!
Gametap en Cyan Worlds hebben een overeenkomst gesloten om de rechten van Myst Online terug te geven aan Cyan Worlds. We zijn hier enorm verheugd om, maar tegelijkertijd zijn er wat horden te overwinnen. Cyan Worlds werkt op dit moment met een gereduceerde capaciteit. We zijn nu niet in de positie dat we middelen en mensen hebben om Myst Online snel terug te brengen.
Maar we hebben een plan opgevat en we willen dit graag met jullie – onze fans en supporters- delen.

Begrijp alsjeblieft dat dit concept experimenteel en dynamisch is. Er is geen garantie dat we deze mijlpaal kunnen volbrengen, maar het is iets om over te discussiëren, aan te passen en te verbeteren. Het is ook belangrijk te vermelden dat het concept hieronder, waarschijnlijk een minimale bijdrage in de kosten zal bevatten – iets in de geest van 25 $ US voor 6 maanden. ( Dit bedrag kan nog veranderen). We willen op dit moment er niets mee verdienen, maar we hebben het nodig om sommige kosten te dekken. ( Verdere bedragen kunnen van toepassing zijn op een eventueel toekomstige Cyan content, voorlopige shard eigenaren enz.)
Jullie moeten weten dat er op dit moment geen content van Cyan komt. Het plan is om te beginnen om jullie het content – the “Art” – te creëren.. In navolging zullen de Guilds zelf oefenen met het schrijven, monitoring, goedkeuring, communicatie enz.

Voor nu, kijk en doe mee op het mystonline.com forum (http://www.mystonline.com/forum/index/php) Dit is de juiste plaats om updates te vinden, als mede de Guild of Messengers en hun aangesloten leden.
(http://www.guildofmessengers.com ) en overweeg ook om je aan te sluiten bij een Guild.

En omdat we allemaal een beetje lichtzinnigheid nodig hadden na de gekke whiplash van de wederkerende dood and herrijzenis van Myst Online, hebben we besloten het tijdelijke herrijzenis plan zal heten Myst Online: Restoration Experiment (MORE) zoals in…We want More!:)

Allemaal weer bedankt voor zoveel steun.

The MORE team

_________________
KI 1914275 (SkydiverAlty)
Second Life: Alty Saphir


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 02, 2008 11:24 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Sat Jul 22, 2006 8:55 pm
Posts: 107
Location: Ternaard, the Netherlands
Het tweede deel van de vertaling:

Het MORE concept

De MORE servers zullen worden herstart. Deze zullen worden beheerd door Cyan en gedraaid worden met machines die eigendom zijn of geleased worden door Cyan. De software en het spel mogelijkheden zullen bestaan blijven zoals het was toen Myst Online gesloten werd en op Gametap servers werden gedraaid.
Alle accounts en avatars van de Gametap servers zullen helaas niet beschikbaar zijn en moeten op nieuw worden gecreëerd 

Er zal een herstructurering van MystOnline.com komen om meer tegemoet te komen in de richting van MORE. Ook wat betreft de forums en het beleid van het forum.

Het vrijgeven van de 3DS Max Plasma plugins om het MORE concept te creëren. Vrijgave van de bron voor de plugin is (alleen) voor de Guild of Writers.
Dit zal het gemakkelijker maken om datgene wat de fans gemaakt te integreren met de bestaande concept welke Cyan voor Myst Online gebruikte.
De Guild of Maintainers ( in samenwerking met de Guild of Writers) zullen als tussenpersoon fungeren voor het gecreëerde concept voor MORE.

Het creëren van methodes en processen om het gemaakte MORE concept te testen.
Hoe dit zal werken is nog niet bepaald, maar het zal cruciaal zijn voor de fans gemaakte concepten.
Dan zal er een proces in werking worden gezet om het door de Guild of Maintainers uiteindelijk toegestane en geteste concept op de servers te zetten, zodat alle gebruikers het kunnen gebruiken en ervan te kunnen genieten.


Het bieden van mogelijkheden voor sommige servers om hun fan gecreëerde concept te integreren met de door fans gerunde shards.
Deze fan gerunde servers zullen moeten worden geregistreerd op de Cyan server en helpen om de bandbreedte op te lossen.
De front end processen zullen gelimiteerd worden tot spel en file servers.
De betrouwbaarheid en avatar data bases zullen door Cyan servers bestuurd worden.
Op deze manier heeft een gebruiker alleen een account nodig voor al hun avatars, dan maakt het geen verschil met welke shard zij verbonden zijn. Het feit is, dat het naadloos over gaat zonder dat de gebruiker dit weet (of zou willen weten) met welke server ze verbonden zijn.

Het creëren van processen en systeem updates naar de front end shards zo dat shard eigenaren specifieke age spel onderdelen kunnen runnen ( zoals een bepaalde buurt) en het mogelijk maken om de onderdelen te controleren. Gebruikers hoeven niets anders te doen dan te linken naar die age en ze zullen geleid worden naar die shard die dit onderdeel host.
Dit geeft de front end shard eigenaren om unieke ervaringen toe te staan van de age die zij hosten. ( tussen haakjes zullen de veranderingen van de front end shard eigenaren alleen effect hebben op de age die zij runnen en niet op andere zaken, zelfs als het de zelfde age is.)

+ ( Pie in the sky milestone) Cyan zal nieuw content en een verhaallijn maken. Dit zal of door Cyan alleen of gedaan worden of in samenwerking met de Guilds.

_________________
KI 1914275 (SkydiverAlty)
Second Life: Alty Saphir


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: