It is currently Sat Mar 06, 2021 3:34 pm

All times are UTC
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Forum Regels
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 1:38 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 6:23 pm
Posts: 4589
Location: Dutch mountains
Welkom op de website en het forum van Myst Online: Uru Live. Neem alsjeblieft even rustig de tijd om de volgende regels en richtlijnen door te nemen die zijn gepost om het verblijf voor iedereen hier zo prettig mogelijk te maken:

1. De forumadmins en moderators zijn er om het forum te ondersteunen. Mocht er een probleem ontstaan tussen 2 personen dat niet opgelost kan worden door het sturen van een personal message (PM) of een email, dan kan een admin of een moderator benaderd worden door middel van een PM of email om een poging te ondernemen het probleem op te lossen.
Onthoud je alsjeblieft van het publiekelijk uitvechten van meningsverschillen, dergelijke posten zullen worden verwijderd.
Hoewel de admins en de moderators altijd bereid zijn om technische ondersteuning of hints voor het oplossen van puzzels te geven, is dat niet de reden van hun aanwezigheid.
Stuur het moderatieteam alsjeblieft geen PM’s in de hoop op deze manier sneller ondersteuning te krijgen of om te vragen naar je post te kijken omdat je hulp nodig hebt.

2. Controleer voordat je een nieuw topic maakt eerst even of er al een recent topic met hetzelfde onderwerp bestaat. Dubbele topics zullen samengevoegd, gesloten of verwijderd worden om het forum overzichtelijk te houden.

3. Dit is een familievriendelijk forum. Godslastering is niet toegestaan, ook niet als afkorting, gemaskeerd met BBCode, afgedekt met sterretjes of met behulp van andere nietszeggende karakters (bijv. $*&%@#!). Dit kan leiden tot onmiddellijke en permanente uitsluiting (ban) van het forum.

4. Spam (posten die niet relevant zijn binnen het betreffende topic), overmatig posten (het meerdere keren na elkaar plaatsen van een post in hetzelfde topic), en kruisposten (het plaatsen van dezelfde post in meerdere topics) zijn niet toegestaan op het Uru Live forum. Moderators en admins zullen naar eigen inzicht forumgebruikers waarschuwen, schorsen en vervolgens permanent verwijderen wanneer ze doorgaan met het plaatsen van spam op het forum. Dit omvat ook posten, handtekeningen en accounts die zijn gemaakt met als enig doel om te adverteren op het forum.
Maak geen misbruik van de mogelijkheden van het forum, bijvoorbeeld door het plaatsen van veel of erg brede afbeeldingen.

5. Trolling (onrust zaaien en provoceren), flaming (ruzie zoeken en schelden), oftewel het met opzet maken van posten en topics die leiden tot sterke negatieve en emotionele reacties zijn niet toegestaan op het Uru Live forum.
De moderators en admins zullen naar eigen inzicht gebruikers waarschuwen, schorsen en vervolgens permanent bannen wanneer ze doorgaan met ‘trollen’ en ‘flamen’ op het forum.

6. Cyan Worlds, Inc. heeft een zero tolerantie beleid aangaande het lastig vallen van andere spelers, zowel in het spel als op het forum. Je mag andere forumgebruikers niet lastig vallen, in welke taal dan ook. Het uiten van bedreigingen aan het adres van andere forumgebruikers is nadrukkelijk verboden. Je mag geen uitdrukkingen gebruiken die expliciet seksueel-georiënteerd, suggestief, kwetsend, bedreigend, beledigend, lasterlijk, obsceen, haatdragend, raciaal of etnisch beledigend zijn. Dit omvat ook, maar is niet beperkt tot, gesprekken, handelingen of links aangaande culturele, politieke of religieuze overtuigingen. Dit geldt ook voor gesprekken, handelingen of de verspreiding van links met seksuele onderwerpen. Dit geldt voor alle talen. Overtreding van deze regels is reden voor een onmiddellijke en permanente ban.
Wanneer je wordt lastig gevallen op het forum, stuur dan een PM aan een admin en stuur daarbij een screenshot van de PM die je ontvangen hebt.

7. Copyrights dienen gerespecteerd te worden. Post niet over gehackte of gestolen software en bespreek geen hacks of andere vormen van misbruik van software op het forum.
Betreft het Uru Live, stuur dan alsjeblieft een PM naar een van de admins of verzend een supportticket met de informatie die je kunt geven over de hack of het misbruik.

8. Het via meerdere inlognamen registreren per gebruiker wordt afgeraden en het posten met meerdere accounts kan resulteren in een onmiddellijke ban, speciaal wanneer deze accounts zijn gemaakt met de bedoeling om iemand te kwetsen, onrust te zaaien (trolling), een ban te omzeilen of ander kwalijk gedrag.

9. Handtekeningen en avatars moeten voldoen aan de richtlijnen die het Community Management daarvoor stelt*. Het niet opvolgen van deze richtlijnen zal erin resulteren dat je handtekening of avatar wordt verwijderd en dat je een waarschuwing krijgt. Wanneer je vervolgens voor een tweede keer de richtlijnen niet opvolgt zal dat tot gevolg hebben dat je een week geschorst wordt met verwijdering van je handtekening of avatar. Een derde overtreding resulteert in een ban van je account.

*
• Alle forumregels hebben ook betrekking op de inhoud van handtekeningen, banners en avatars.
• Je mag één afbeelding in je handtekening gebruiken die niet groter is dan 500 pixels breed en 100 pixels hoog (500x100).
• 500x100 betekent niet 500x115; de absolute hoogte is 100 en de absolute breedte 500. (We checken dit…).
• Het aantal pixels in je handtekening mag niet worden gecompenseerd; wanneer je afbeelding bijvoorbeeld iets minder breed is mag je dit niet in de hoogte compenseren.
• Naast je afbeelding mag je één regel tekst gebruiken met een gemiddelde lettergrootte (zoals deze grootte). Dit betekent dus niet nog een tweede afbeelding.
• Wanneer je ervoor kiest om geen afbeelding te plaatsen dan mag deze ruimte ook worden opgevuld met tekst. Het gebruik van veel tekstregels wordt echter afgeraden en er kan je gevraagd worden om dit aan te passen.
• In de ruimte voor je handtekening mogen geen codetags gebruikt worden, evenmin als hinderlijk flitsende of bewegende afbeeldingen.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron