It is currently Wed Dec 02, 2020 2:43 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 10, 2007 8:53 pm 
Offline

Joined: Fri May 12, 2006 12:21 pm
Posts: 1769
Location: Carthage, Tunisia
I have tried four times to get into Live today and I've gotten the same error all four times. Network 6 Disconnect

Protocol: Auth Server


Three of the times I was using Windows Media Player 11 in the background, but the last time I didn't. What's causing this?

(ticketed)

_________________
Fi copil din nou, joaca jocuri logice si alte puzzle-uri noi in fiecare zi mii de jocuri gratis pe cujocuri un site facut de jucatori pentru jucator.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 11, 2007 1:51 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:41 pm
Posts: 1715
Location: South Georgia
Dunno, I just got this trying to join a new hood... Along with battling other issues.

Ticketed.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 8:32 pm 
Offline

Joined: Fri May 12, 2006 12:21 pm
Posts: 1769
Location: Carthage, Tunisia
Ok, so I've tried two more times now and I keep getting the error!

Should I re-ticket it with an Urgent rating (showstopper)?

_________________
Fi copil din nou, joaca jocuri logice si alte puzzle-uri noi in fiecare zi mii de jocuri gratis pe cujocuri un site facut de jucatori pentru jucator.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 13, 2007 7:56 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 04, 2006 11:41 pm
Posts: 114
Location: Three Lakes, WI, USA
My ticket was open for over a month on this problem with no reply. My theory was that my connection was timing out, since at the time the connection I had was, well, crap. Even putting "Urgent" on your ticket won't do much, as mine was Urgent too. I guess just keep trying and hope you get in.

_________________
KI: 00329185


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Me too
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 9:42 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 31, 2006 9:11 pm
Posts: 9
Location: Lebanon,Pa
I've been having the same problem as well.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 9:45 pm 
Offline

Joined: Fri May 12, 2006 12:21 pm
Posts: 1769
Location: Carthage, Tunisia
I figured out the problems:

One was that I didn't have MOUL on Norton Anti-Virus' worm allow list.

The other was that I kept switching between the Preview and GT installations.

_________________
Fi copil din nou, joaca jocuri logice si alte puzzle-uri noi in fiecare zi mii de jocuri gratis pe cujocuri un site facut de jucatori pentru jucator.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 9:46 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:28 pm
Posts: 1428
edited (made a mistake sorry)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Error 6
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 10:16 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 27, 2006 5:46 pm
Posts: 9
Location: Vancouver, WA
I am having the error 6 problem as well.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 9:16 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 pm
Posts: 29
me too :( :( :(


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 2:37 am 
Offline

Joined: Fri May 12, 2006 12:21 pm
Posts: 1769
Location: Carthage, Tunisia
Try turning off Anti Virus temporarily (Don't forget to turn it back on)


Are you playing sometimes between the GT and Preview installations? Choose one or the other, and that should fix it.

_________________
Fi copil din nou, joaca jocuri logice si alte puzzle-uri noi in fiecare zi mii de jocuri gratis pe cujocuri un site facut de jucatori pentru jucator.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 2:45 am 
Offline

Joined: Mon Nov 06, 2006 4:07 am
Posts: 54
I was kicked out of the beginners bevin last night with an error 6, so I don't think it applys to just logging in.

Thats the first time I've been kick out when I'm already in the game.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 8:38 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue Sep 05, 2006 9:58 pm
Posts: 286
Location: Novo Hamburgo
I'm having the same problem. No antivirus active, no GameTap launcher (I use the stand-alone client - I'm an international player). So, the problem must be other... :cry:

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 1:58 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Fri May 12, 2006 8:48 pm
Posts: 755
Location: California
Don't know if this was the case for you guys, but I got my first Net 6 error in a long time the other night as well. Turns out my Norton was trying to do a Live Update and that kicked me off.

_________________
Image

Win 7 64bit-Intel Core 2 Duo 3.0GHz-4GB mem-EVGA GeForce GTX 260oc-Creative SB X-Fi Extreme Gamer - 15MB fiber optic conn


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: