It is currently Thu Nov 26, 2020 11:16 pm

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: preparing to link
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 8:05 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
I am having a problem connecting to the game.
When I log in with my explorers name I get the error:
There has been a network problem.
My internet works fine, firewall and virus and all other backround programs are of.
Further I get the eror SetActivePlayer failed,no response form server.
Some advice would be appriciated.

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 8:07 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
Do you have an nvidia network controller? If so, you need to set checksum offload to disabled.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 8:22 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
No,I dont have nvidia network controller.

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 9:09 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 07, 2006 3:06 am
Posts: 526
Location: California, USA
Were you able to connect before? If so has anything changed?
Is your internet connection through a college or other organization that might impose security?
Do you have more than one Uru launcher or shortcut?

_________________
Image
KI # not assigned yet


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 9:57 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Sat Nov 11, 2006 8:29 pm
Posts: 1284
Location: UK
Could you post your results from http://speedtest.net/? They might help...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 7:49 am 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
My internet connenction has never failed me over the last 6 years.
I also do not have more then 1 uru launcher.
Will try the speed test when I come home from work,been playing online game for years now and hardly had problems connecting to them.

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 8:47 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
Do you have a network connection (LAN, WAN) at all? Does it use an nforce chipset?

Every time this has come up before, the problem and fix have been related to networking.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 11:39 am 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
I think I have LAN, we use ADSL ,and have no idea what a nforce chipset
is.:)

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 11:56 am 
Offline

Joined: Tue Sep 19, 2006 10:35 am
Posts: 14
http://www.mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=4824

look at this Thread


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 6:21 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
I had a look at the thread and followed the instructions to the letter.
I can not see 'nvidia nforce networking controller' anywhere
So am at a loss here>(

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 7:58 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
Try this.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 8:03 am 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
Thanks I tried it and no luck there.
Still cant get in the game.
So have decided to give up.
Other games are giving no problem what so ever and really dont feel like trying anything more, its not worth it.
Thanks all for the help :))))

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 11:53 am 
Offline

Joined: Wed Nov 29, 2006 7:24 pm
Posts: 27
Weird, I logged in to the game and didnt have to change a thing even my firewal was in the backround.I was a bit laggy but that was all!

_________________
Tonks
#KI04474131

http://www.freewebs.com/fantasyfantasy/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 8:06 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 23, 2006 2:17 pm
Posts: 17
Hi,

Over the last 5 days, I have been unable to login to game with my two olderst avi's. I get the "Preparing to Link" and I do not get any further. I have to hit ALT F4 . I have submitted a ticket and have not heard back.

The funny thing is that I am able to login on the other newer avi's on the same account.

Any suggestions?

Thanks!

Joanne ( Joarin in Cavern)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: