It is currently Fri Nov 27, 2020 12:04 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 1:20 am 
Offline

Joined: Fri Nov 10, 2006 12:31 am
Posts: 323
OK, OK, this is an Until Uru question, but this may very well apply to Uru Live as well. Someone, PLEASE answer. :(

I was playing Uru with Omega Drivers, installed to my Radeon Xpress 200. I wanted to see if different drivers would make the game work better, so I installed the ATI Catalyst 7.1 drivers... BUT NOW THE GAME WON'T WORK! If I take one step in Relto, the screen turns blue with no graphics on it!

What do I do? What do I do?! :(


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 1:36 am 
Offline

Joined: Mon Sep 18, 2006 7:16 pm
Posts: 216
Roll back to your old drivers.

If you don't have a system restore point or something like that, it might be harder, but even then, following the instructions on the Omega Drivers site should work to get you playing again.

_________________
Gregory Weir
Gregory - 00190725
http://ludusnovus.net


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 4:00 am 
Offline

Joined: Fri Nov 10, 2006 12:31 am
Posts: 323
AHHH! Uru Live won't work either!!

I installed the newest driver (Catalyst 7.1) from ATI, but that didn't work... and I can't do System Restore, because doing so crashes Windows for some reason.

And Driver Rollback didn't work. :-(


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 6:39 am 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 1:34 am
Posts: 1040
Location: New Zealand
You should still be able to download the older version of the drivers and re-install them. You may get an error message saying that you are installing an older version of the driver but that shouldn't be a problem.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 7:02 am 
Offline

Joined: Fri Nov 10, 2006 12:31 am
Posts: 323
Well, the problem seems to be solved... when I installed Catalyst, my graphics card suddenly decided to have a problem with the Virtual Memory, ONLY IN URU...

But anyway, I contacted Hewlett Packard's helpline and told them that I needed to fix my driver because I screwed it up, and they simply suggested that I double my VM because that can cause graphics to display improperly, and that seems to have fixed it. I've tried Until Uru and Uru Live, and they both work now.

Uru lives again! :wink:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: