It is currently Fri Nov 27, 2020 12:25 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:35 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
That doesn't work for me. I have three slots. For my dual channel to work with two sticks, they're a pair in slots 1 and 3.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 9:09 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 08, 2006 5:45 pm
Posts: 2553
Rusty_Russell wrote:
That doesn't work for me. I have three slots. For my dual channel to work with two sticks, they're a pair in slots 1 and 3.


I have never heard of having to do that; it doesn't make any sense.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 9:18 pm 
Offline
Former MystOnline Moderator

Joined: Fri Nov 10, 2006 3:05 pm
Posts: 4208
Location: 56°2'26", -3°20'28"
Rusty_Russell wrote:
That doesn't work for me. I have three slots. For my dual channel to work with two sticks, they're a pair in slots 1 and 3.

Yep. My mobo's the same. Never understood why they only fitted 3 slots, coz it means the double data rate will never work on slot 2. Made me think twice about how I upgraded my RAM.

_________________
Image Mac - MOULagain KI#00004826 00004289
In the interests of the environment, this post has been constructed entirely from recycled electrons.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: SEMrush [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron