It is currently Fri Feb 26, 2021 1:59 am

All times are UTC
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 27, 2010 3:05 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 08, 2006 12:53 pm
Posts: 1451
Location: The Cleft of the Rock of Ages
Käännös tästä RAWAn alkuperäisestä postauksesta

Tervetuloa Myst Online: Uru Liven nettisivustolle ja foorumille.

Foorumin tarkoitus on tarjota paikka, jossa voit seurustella, olla yhteydessä toisiin, esittää kysymyksiä sekä pyytää tai tarjota tietoa. Vahva yhteisöhenki pitää foorumin eloisana. Niinkuin missä tahansa yhteisössä, keskustelu foorumilla saattaa rönsyillä minne vain, josta sitten saattaa seurata epäselvyyttä ja sekaannusta. Voidakseen minimoida haittaseuraukset ja tehdäkseen kaikkien täälläolon mahdollisimman mukavaksi CYAN pyytää kaikkia lukemaan ja noudattamaan "Foorumin päivitettyjä toimintaohjeita" heti tässä alla:

I. PIRATISMI - Minkäänlaista keskustelua tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin luvattomasta levittämisestä tai linkkejä sellaisiin keskusteluihin ei sallita. Eikä linkkejä mihinkään laittomaan materiaaliin.
MO:ULin HAKKEROINTI- Sitä mukaa kuin MO:ULin liitännäiset ja koodit julkistetaan, niistä saa keskustella sikäli mikäli se edistää MO:ULin, sen eri muunnelmien (MORE, MO:ULagain, MO:UL Open Source) ja liitännäisten ja koodien opiskelua ja kehittämistä. Rajoituksena tässä tulee olemaan, jos keskustelu vaarantaa CYANin muita tuotteita (Uru: Complete Chronicles, Hex Isle, MQO), jota ei suvaita (lue seuraava pykälä).
Muiden CYANin tuotteiden HAKKEROINTI - Minkäänlaista keskustelua minkään CYANin pelin (nimenomaisena poikkeuksena MO:UL ja sen muunnelmat) takaisinmallinnuksesta tai hyödyntämisestä taikka linkkejä sellaisiin keskusteluihin ei sallita. Tämä koskee myös työkaluja, joilla voi muunnella tai levittää tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia, kuten pelin ajurit, tietokannat ja koodit.
KRAKKAUS- Minkäänlaista keskustelua minkään CYANin pelin, MO:UL kaikkine muunnelmineen mukaan luettuna, hyödyntämisestä, varsinkaan ilkeämielisestä hyödyntämisestä ei sallita. Eikä linkkejä mihinkään sellaiseen keskusteluun.
TEKIJÄNOIKEUSLAILLA SUOJATTU MATERIAALI- Tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin postaaminen ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa on kielletty. Linkit tulee ohjata tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin oikeuksien laillisille omistajille.

II. SPAMMAUS - Ristiinpostaukset, postausten kasaaminen, liiallinen sisäkkäinen lainailu, tai minkään muun paitsi CYANin omien tuotteiden kaupallinen mainostaminen on kielletty.

III. ÄRSYTTELY, LIETSONTA, PAHOINPITELY, AHDISTELU - CYANilla on jyrkkä nollatoleranssi-linja kaiken tällaisen käytöksen suhteen. Toisia foorumin käyttäjiä ei saa ahdistella millään kielellä. Uhkailu on jyrkästi kielletty, kuten myös epäsiveellinen, vihjaileva, vahingollinen, loukkaava, herjaava, solvaava, rivo ja rasistinen kielenkäyttö. Tämä pätee myös, joskaan ei rajoitu ainoastaan kulttuurillisiin, poliittisiin ja uskonnollisiin näkemyksiin perustuviin tai seksuaalista suntautumista käsitteleviin puheisiin, toimintaan ja linkkeihin. Sääntö koskee kaikkia kieliä.

IV. KIROSANAT - Tämä foorumi on tarkoitettu kaikenikäisille. Mitään epäsiveellistä ei sallita, eikä tahallaan väärin kirjoitettuja kirosanoja, esim. lyhennettyinä, BBCode:lla peitettyinä tai muilla kirjainmerkeillä (esim. $*&%@#!) naamioituina.

V. SPOOFFAUS, MONINKERTAISET TILIT - Käyttäjillä ei saa olla useita tilejä. Jos haluat luoda toisen tilin roolipeliä varten, ole hyvä ja luo se roolipeliin omistautuneella foorumilla.

VI. LINKIT- Linkkejä tietyille nettisivustoille, joissa rikotaan ja pyritään kiertämään tämän foorumin sääntöjä, ei sallita.

VII. KIISTELY MODERAATTOREISTA - Jos syntyy ongelmia tai kysymyksiä moderaattorien toimenpiteistä, kaikki niitä koskevat tiedustelut on tehtävä yksityisesti, joko henkilökohtaisin viestein tai sähköpostitse. Julkista kiistelyä moderoinnista tai aiemmin poistetun keskustelunaiheen uudelleen julkaisemista ei sallita.

Lisäksi, foorumin jäseniä pyydetään pidättäytymään seuraavista:

-Keskustelun johtaminen pois puheenaiheesta - Jos ajatuksesi on uusi, aloita uusi keskustelu.
-Postaaminen väärälle osastolle - Ennen kuin aloitat uuden viestiketjun, tarkista onko jo olemassa samaa aihetta käsittelevä keskustelu. Samanaiheiset viestiketjut liitetään yhteen, lukitaan ja/tai poistetaan, jottei foorumi sotkeutuisi liikaa.
-Henkilötietojesi postaaminen - Älä postaa foorumille mitään henkilökohtaisia tietojasi (osoite, puhelinnumero jne), vaikka tietosi olisivatkin julkisia muualla netissä.
-Foorumin käyttö tsättinä - käytä siihen CyanChat:tiä!
-Ihmisten tietentahtoinen ärsyttäminen - kyllä, se tarkoittaa sinua.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nimikirjoitusten ja hahmojen (avatar) tulee noudattaa seuraavia ohjesääntöjä:

* Kaikki foorumin säännöt koskevat myös nimikirjoitusten, bannereiden ja hahmojen sisältöä.
* Nimikirjoitukseesi voit liittää vain yhden kuvan, jonka leveys saa olla enintään 500 kuvapistettä ja korkeus enintään 100 kuvapistettä (500x100).
* 500x100 ei ole sama kuin 500x115. Ehdoton maksimikorkeus on 100 ja ehdoton maksimileveys on 500 (Tarkistamme kaikki...).
* Nimikirjoituksen kuvan koko ei riipu siitä, kuinka suuren tilan se vie. Se että kuvasi on maksimikokoa lyhyempi tai kapeampi, ei oikeuta lisäämään sen kokoa toiseen suuntaan.
* Nimikirjoituksessasi sinulla on kuvan lisäksi käytettävissä yksi rivi normaalikokoista tekstiä (tätä kokoa). Se ei kuitenkaan tarkoita, että voisit tekstin sijasta liittää toisen kuvan.
* Jos et halua liittää kuvaa nimikirjoitukseesi, voit täyttää kuvan kokoisen tilan tekstillä. Suurta kirjainkokoa ei suositella ja voi olla, että sellaiset tekstit pyydetään muuttamaan.
* Nimikirjoituksissa ei tulisi käyttää kooditageja eikä liian vilkkuvia tai liikkuvia kuvia.

CYANin foorumin jäseneksi liittyminen ja foorumille postaaminen tarkoittaa näiden foorumisääntöjen hyväksymistä.
Tulemme valvomaan niiden noudattamista parhaamme mukaan. Ohjeiden osittaisestakin laiminlyönnistä (niidenkin, joista et ole samaa mieltä) seuraa varoitus tilin omistajalle. Seuraavasta laiminlyönnistä tili keskeytetään viikoksi. Kolmannesta tili lakkautetaan lopullisesti.Luettelo muutoksista:
27.4.2010 - lisätty "ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa" pykälään "tekijänoikeuslailla suojattu materiaali ", toimintaohjeessa I.
27.4.2010 - "($*&%@#!)" muuttettu: "(esim. $*&%@#!)" tointaohjeessa IV.
7.5.2010 - lisätty "tietyille" toimintaohjeeseen VI.CYAN - Richard A. Watson

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

_________________
Ethan the Bahro Boy - MO:ULagain KI# 4988
---Blessed are those who laugh at themselves, for they shall never cease to be amused---
Image


Last edited by EthanEver on Sun Jun 06, 2010 6:10 pm, edited 6 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: