It is currently Sat Nov 28, 2020 8:27 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Network Error
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 4:24 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Wed Nov 08, 2006 9:56 pm
Posts: 249
Location: NYC
Hi All

Has anyone else been getting a network error like this.
Error
There has been a Network error. Please try
again. If problem persists, please contact
support.

After clicking on the OK I get this.

Untranslated:
Set Active player Failed:
Internal Error
Again I click OK and go back to desktop

I put in ticket but I was just wondering if its my computer or the servers.

Edit
I also get in after I try again.


Last edited by KenS1 on Sun Oct 25, 2009 5:26 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 5:06 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 05, 2006 2:42 pm
Posts: 60
Location: seashore MA
I've gotten the same error today. At first I thought it was my computer but on trying to login with a different computer I received the same error message.
Jody

ps. If I try enough times I do get in.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 5:45 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu Mar 15, 2007 6:14 pm
Posts: 4250
Location: Digging around in the dusty archives, uncovering Uru history.
I got the exact same message on the first attempt and then logged in with no trouble at all on the second attempt.

Perhaps it's a test of the error message system? Sunspots? :wink:

_________________
Explorers Memorial * In Memoriam


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 7:52 pm 
Offline
Former MystOnline Moderator

Joined: Fri Nov 10, 2006 3:05 pm
Posts: 4208
Location: 56°2'26", -3°20'28"
I was getting the Net 6 and Untranslated errors fairly frequently last night (I was trying something that meant I was jumping between different sessions). At one point I was beginning to wonder if there was something wrong in creating a new named session, but then it worked OK. Now tonight I've getting lots of DNS related problems, but I think that's just a glitch at my end.

_________________
Image Mac - MOULagain KI#00004826 00004289
In the interests of the environment, this post has been constructed entirely from recycled electrons.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: