It is currently Mon Aug 03, 2020 9:39 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 7:57 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 11, 2006 12:40 am
Posts: 118
Location: LA (Lower Alabama)
Marten wrote:
I know that on my desktop system (a dual core Athlon X2), at certain points when Uru Live is loading an Age, the system will freeze and Uru Live consumes every little bit of CPU that it can. In Windowed mode, every other process I have open freezes at the same time. But if I am patient and wait, eventually everything unlocks and things continue.


I've noticed that too, that in windowed mode everything is slower and more memory intensive.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 10:03 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 09, 2006 5:35 pm
Posts: 495
Location: Indiana, USA
Marten wrote:
I'm curious - how long have you waited with your computer locked up, to see if it will unlock?

I know that on my desktop system (a dual core Athlon X2), at certain points when Uru Live is loading an Age, the system will freeze and Uru Live consumes every little bit of CPU that it can. In Windowed mode, every other process I have open freezes at the same time. But if I am patient and wait, eventually everything unlocks and things continue.


On two occaisions I've let it sit in black screen mode for over an hour, once over 2 hours, and once all night. Nada!!!

_________________
MORE is Coming. Yeah!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 10:08 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 09, 2006 5:35 pm
Posts: 495
Location: Indiana, USA
jaburg wrote:
Marten wrote:
I know that on my desktop system (a dual core Athlon X2), at certain points when Uru Live is loading an Age, the system will freeze and Uru Live consumes every little bit of CPU that it can. In Windowed mode, every other process I have open freezes at the same time. But if I am patient and wait, eventually everything unlocks and things continue.


I've noticed that too, that in windowed mode everything is slower and more memory intensive.


That may be, but I don't think that's the issue with me. For example, earlier today, I asked a fellow explorer in one of the Bevin's to allow me access to her Eder Kemo, thinking that perhaps I could get there and then link to Eder Gira from the linking book at the end of Kemo. So, we went to her Relto, and I linked to Kemo from there. It took about 6 minutes for Kemo to load in and I was in. I was even able to touch 4 of the JC's. However, when I tried to link to Gira from there...same thing. Total freezie!! And, when I finally re-booted and got back to my Relto, I did NOT have the Kemo book on my shelf, nor was the link available from my Nexus, which I thought it would be, since I was actually there, albeit someone else's. This is strange because the Gira link IS available from my Nexus, even though I've never actually been IN Gira.

So I don't think its a a time and memory thing.

_________________
MORE is Coming. Yeah!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 10:09 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
It must be a corruption on the vault. Somewhere, somehow. I hope that the vault wipe fixes it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 10:40 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 11, 2006 12:40 am
Posts: 118
Location: LA (Lower Alabama)
Yep, sounds like your userdata on the server is a little funky


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 19, 2006 2:09 am 
Offline

Joined: Thu Nov 09, 2006 5:35 pm
Posts: 495
Location: Indiana, USA
jaburg wrote:
Yep, sounds like your userdata on the server is a little funky

Hmmm... I hadn't considered that possibility. However, I've had this problem throughout the entire Beta process, and there have been 2 or 3 wipes as I recall, the most recent being 12-7. None of that made a diff. However, I might suggest that to the tech crew via the support site anyway. That could be the problem since nothing else really makes sense!!

Thanks for that idea!!!
:D

_________________
MORE is Coming. Yeah!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: