It is currently Thu Dec 03, 2020 8:30 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Great Zero Marker Quests
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 7:22 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 7:45 pm
Posts: 1410
Location: Wilmington, DE KI: 291428
Tonight I used the Hood link to the GZObservation room and put my hand in to get the first challenge.

My KI shows the Multiple green dots on the perimeter that I have to find, but when I go to the usual area where I expect a "bing" I get no bing.

Question: Are the GZ quests activated?

Dadguy

_________________
Member of the Guild of Greeters


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 12:44 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 8:06 pm
Posts: 703
Location: Virginia, US
I haven't seen any markers, Dadguy. And I tried creating my own neighborhood and re-registering my KI, with no luck.

Guess the GZ doesn't need calibration. ;-)

_________________
KI #: 1299


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 4:11 pm 
Offline

Joined: Thu May 18, 2006 11:08 pm
Posts: 3847
Location: In the Cleft
the Big Zero does not appear to be working yet > no blue line either.

_________________
URU MOUL Lives
Admin
3D World and Game Developers Group Linkedin
"We Build Worlds"


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 5:43 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 7:45 pm
Posts: 1410
Location: Wilmington, DE KI: 291428
Yes, and it is curious that you can get the 15 green dots on the perimeter of your KI from using the GZ Observation room machine. :)

Dadguy

_________________
Member of the Guild of Greeters


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 6:03 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 6:23 pm
Posts: 4589
Location: Dutch mountains
The Great Zero SDL Variables are not enabled yet.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 9:20 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Fri May 12, 2006 5:33 pm
Posts: 438
Location: Netherlands, Hoofddorp
2 stack dumps in Relto on a row, while my avi actualy was doing nothing at that moment.
Ticketed 1 but was unable to get the fugures on the second one as than I got a blue screen (running on Window 7 x 64) - must be a driver issue.
So far I did not switch on XP SP2 Comatiblity mode for URU, but that might be needed..

Anyone else yet?

_________________
JanB MO:ULagain (Old) KI 00003068 JanB2 KI 00593052


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron