It is currently Tue Jun 25, 2019 3:58 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Er'cana complex
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:53 pm 
Offline

Joined: Wed May 31, 2006 11:14 pm
Posts: 181
Location: New Jersey
Are ther light switches in the complex after exiting the tram? I thought there used to be but I can't find them and I can't see.

_________________
Where is it written?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:55 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 26, 2007 8:57 pm
Posts: 111
Location: Texas
Yes, there are.

[spoiler]You need to send the train car back.[/spoiler]

You need to explore the lower level.

[spoiler]The light switch will be in the area beneath where the train car was parked.[/spoiler]

_________________
KI #6725475


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:55 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Wed May 10, 2006 4:48 am
Posts: 935
Location: Northern Colorado
Yup, the're in the exact same places.. maybe you can turn up your gamma enough to see them?

Is it just me, or was URU:CC much brighter than MOUL?

_________________
Ki #782729
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 8:32 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 18, 2006 3:33 pm
Posts: 128
Location: Chroma'Agana
Tofer wrote:
Yup, the're in the exact same places.. maybe you can turn up your gamma enough to see them?

Is it just me, or was URU:CC much brighter than MOUL?


:( :(
Yes it is I have my brightness as high as it will go and I can just barely see!

_________________
Geran / The Blind Master Surveyor.
member of:
Over_40 Explorers' Bevin
KI 1450853


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 8:36 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 26, 2007 8:57 pm
Posts: 111
Location: Texas
Not the brightness setting. There's a gamma setting in-game under monitor adjustments.

_________________
KI #6725475


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 9:30 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 18, 2006 3:33 pm
Posts: 128
Location: Chroma'Agana
Gelwyn wrote:
Not the brightness setting. There's a gamma setting in-game under monitor adjustments.



:D

Ok I will go look for a gamma setting, thank you.

_________________
Geran / The Blind Master Surveyor.
member of:
Over_40 Explorers' Bevin
KI 1450853


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron