It is currently Tue Mar 02, 2021 10:21 am

All times are UTC
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Foorumin säännöt
PostPosted: Sat Apr 11, 2009 5:24 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 04, 2006 5:53 pm
Posts: 453
Location: Plasma Miasma (still… and I'm feeling nauseous)
Foorumin säännöt

Tervetuloa Myst Online: Uru Liven nettisivustolle ja foorumille. Ole hyvä ja varaa hetki aikaa perehtyäksesi seuraaviin sääntöihin ja ohjeisiin. Niiden tarkoitus on tehdä kaikkien täälläolosta mahdollisimman mukava.

1. Foorumin ylläpitäjät ja moderaattorit ovat täällä avustamassa keskustelua. Jos syntyy tilanne, jota keskustelijat eivät pysty ratkaisemaan keskenään henkilökohtaisilla sanomilla tai sähköpostitse, moderaattorit ja ylläpitäjät voidaan kutsua yksityisesti (PM tai sähköpostitse) avuksi selvittämään ongelmaa. Pyydämme kaikkia välttämään julkista välien selvittelyä. Sen kaltaiset julkiset viestit poistetaan foorumilta.

Jos vaikuttaa siltä, ettei foorumin sääntöjä ole noudatettu, voit tehdä raportin kyseenalaisista viesteistä painamalla punaista huutomerkkiä; Moderaattorit haluavat kuulla asiasta.

Lisäksi, jos syntyy ongelmia tai kysymyksiä moderaattorien toimenpiteistä, kaikki niitä koskevat tiedustelut on tehtävä yksityisesti, joko henkilökohtaisin viestein tai sähköpostitse. Julkinen kiistely moderoinnista johtaa Ylläpitäjän taholta varoitukseen, tilin väliaikaiseen keskeyttämiseen tai lakkauttamiseen. Aiemmin poistetun keskustelunaiheen uudelleen julkaiseminen johtaa välittömään ja pysyvään porttikieltoon.

2. Ennen kuin aloitat uuden viestiketjun, tarkista onko jo olemassa samaa aihetta käsittelevä keskustelu. Samanaiheiset viestiketjut liitetään yhteen, lukitaan ja/tai poistetaan, jottei foorumi sotkeutuisi liikaa.

3. Tämä foorumi on tarkoitettu kaikenikäisille. Mitään epäsiveellistä ei sallita, eikä tahallaan väärin kirjoitettuja kirosanoja, esim. lyhennettyinä, BBCode:lla peitettyinä tai muilla kirjainmerkeillä ($*&%@#!) naamioituina. Epäsiveelliset viestit ja kirosanat saattavat johtaa välittömään porttikieltoon.

4. Roskapostia ei sallita Myst Online: Uru Live foorumilla. Roskapostiksi (spämmiksi) luetaan viestit, jotka eivät liity keskustelunaiheeseen, liialliset postaukset (monta kertaa peräkkäin samaan viestiketjuun) ja ristiinpostaukset (sama viesti usealla eri viestiketjulla). Moderaattorit ja Ylläpitäjät päättävät oman harkintansa mukaan varoittavatko, keskeyttävätkö vai lakkauttavatko he jatkuvaa roskapostia harrastavien tilit. Tämä pätee myös tileihin, joiden viestien ja nimikirjoitusten ainoana päämääränä on mainostaa levittämällä roskapostia.

Älä ylikuormita foorumin ohjelmaa liiallisilla sisäkkäisillä lainauksilla (tai muilla rakenteilla) äläkä ylileveillä kuvilla.

5. Kaikenlainen ärsyttely ja lietsonta (ja huutelu), eli keskusteluaiheet ja postaukset, jotka tieten tahtoen tähtäävät turhan voimakkaisiin negatiivisiin ja tunteellisiin reaktioihin, ovat kiellettyjä. Moderaattorit ja Ylläpitäjät päättävät oman harkintansa mukaan varoittavatko, keskeyttävätkö vai lakkauttavatko he ärsyttelyä ja lietsontaa harrastavien tilit.

6. Cyan Worlds, Inc.lla on jyrkkä nollatoleranssi-linja muiden pelaajien ahdistelun suhteen, tapahtuipa se sitten pelissä tai foorumilla. Toisia foorumin käyttäjiä ei saa ahdistella millään kielellä. Uhkailu on jyrkästi kielletty, kuten myös epäsiveellinen, vihjaileva, vahingollinen, loukkaava, herjaava, solvaava, rivo ja rasistinen kielenkäyttö. Tämä pätee myös, joskaan ei rajoitu ainoastaan kulttuurillisiin, poliittisiin ja uskonollisiin näkemyksiin perustuviin tai seksuaalista suntautumista käsitteleviin puheisiin, toimintaan ja linkkeihin. Sääntö koskee kaikkia kieliä. Sen rikkominen johtaa välittömään ja pysyvään porttikieltoon.

Jos olet joutunut ahdistelun kohteeksi foorumilla, lähetä yksityinen viesti Ylläpitäjälle ja liitä mukaan kuvakaappaus saamastasi viestistä. Tähän soveltuu myös muiden pelaajien yritykset saada selville oletko beta-testaaja.

7. Piratismi - Minkäänlaista keskustelua tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin luvattomasta levittämisestä tai linkkejä sellaisiin keskusteluihin ei sallita. Eikä linkkejä mihinkään laittomaan materiaaliin.

Hakkerointi - Keskustelua minkään Cyanin pelien ohjelmointivirheiden (bugi) hyväksikäytöstä tai linkkejä sellaisiin keskusteluihin ei suvaita. Tämä koskee myös työkaluja, joilla voi muunnella tai levittää tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia, kuten pelin ajurit, tietokannat ja koodit.

Tekijänoikeuslailla suojattu materiaali - Tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin postaaminen on kielletty. Linkit tulee ohjata tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin oikeuksien laillisille omistajille.

8. Käyttäjillä ei saa olla useita tilejä. Postaaminen eri tileiltä saattaa johtaa välittömään porttikieltoon, varsinkin jos tilit ovat luodut ilkeämielisesti, tarkoituksena ärsyttää, ahdistella tai pyrkiä kiertämään porttikieltoa.

9. Nimikirjoitusten ja hahmojen (avatar) tulee noudattaa Yhteisöjohdon laatimia ohjeita (esillä tässä samassa aihepiirissä*). Ohjeiden laiminlyönnistä seuraa nimikirjoituksen ja hahmon poisto ja varoitus tilin omistajalle. Seuraavasta laiminlyönnistä tili keskeytetään viikoksi. Kolmannesta tili lakkautetaan lopullisesti.

* Kaikki foorumin säännöt koskevat myös nimikirjoitusten, bannereiden ja hahmojen sisältöä.
* Nimikirjoitukseesi voit liittää vain yhden kuvan, jonka leveys saa olla enintään 500 kuvapistettä ja korkeus enintään 100 kuvapistettä (500x100).
* 500x100 ei ole sama kuin 500x115. Ehdoton maksimikorkeus on 100 ja ehdoton maksimileveys on 500 (Tarkistamme kaikki...).
* Nimikirjoituksen kuvan koko ei riipu siitä, kuinka suuren tilan se vie. Se että kuvasi on maksimikokoa lyhyempi tai kapeampi, ei oikeuta lisäämään sen kokoa toiseen suuntaan.
* Nimikirjoituksessasi sinulla on kuvan lisäksi käytettävissä yksi rivi normaalikokoista tekstiä (tätä kokoa). Se ei kuitenkaan tarkoita, että voisit tekstin sijasta liittää toisen kuvan.
* Jos et halua liittää kuvaa nimikirjoitukseesi, voit täyttää kuvan kokoisen tilan tekstillä. Suurta kirjainkokoa ei suositella ja voi olla, että sellaiset tekstit pyydetään muuttamaan.
* Nimikirjoituksissa ei tulisi käyttää kooditageja eikä liian vilkkuvia tai liikkuvia kuvia.

*** Sääntö 7 päivitetty 27.1.2009. Päivittäjä: Chogon ***


Last edited by ddfreyne on Tue Apr 27, 2010 8:13 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 27, 2010 8:36 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 08, 2006 12:53 pm
Posts: 1451
Location: The Cleft of the Rock of Ages
HUOM!! Nämä säännöt eivät ole enää voimassa 27.04.2010 alkaen. Uudet voimassa olevat säännöt voit lukea tästä.

_________________
Ethan the Bahro Boy - MO:ULagain KI# 4988
---Blessed are those who laugh at themselves, for they shall never cease to be amused---
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron