It is currently Fri Jan 22, 2021 4:21 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Beta 9 Important Notes
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:34 am 
Offline
Cyan Employee

Joined: Tue May 09, 2006 5:21 pm
Posts: 886
You need to grab the installer and run it. You do not to uninstall. Just download the installer and run it. If you have a problem logging in with your account, please submit a ticket to the support site. http://support.urulive.com/

Because of the vault wipe you will need to create a new avatar.

Thank you for your patience,

_________________
Ryan Warzecha (greydragon)
Obduction Project Manager


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:09 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:31 pm
Posts: 207
Location: Wyoming
I can't seem to get logged in. But I thought that the update wouldn't be posted to the servers for a while. I'm confused. Could that be why my account won't log in? Or am I really having a problem that needs to be reported to support?
Thanks,
kb

_________________
knottyboy KI# 00199892
knottyboy in all forums
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:11 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
The update started at about 4 pm yesterday PST, midnight UK, and finished four hours later. What problem are you having?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:14 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:31 pm
Posts: 207
Location: Wyoming
I updated and installed as I always have. But the login where my name and password go...I have put my password in and it keeps saying that I should double check my password and make sure my caps lock isn't on. I've never changed my password. So I'm at a loss as what to do.
kb

_________________
knottyboy KI# 00199892
knottyboy in all forums
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:17 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
Assuming that you were one of the first 500 and entered your account name (not an email address) up 'til now, I've created a thread to answer that one.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:19 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:31 pm
Posts: 207
Location: Wyoming
when I set up the my account from the email sent yesterday IT DID ask for my email and had me confirm the email, a place for the key and my password.
kb

_________________
knottyboy KI# 00199892
knottyboy in all forums
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:22 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
I'm not completely sure I understand you, but does this thread help?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:25 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 4:31 pm
Posts: 207
Location: Wyoming
YOU ARE A GENIUS!!!!!!!!!!!!!!
THANK YOU
THANK YOU
THANK YOU
you life saver.....
:lol: :lol: :lol:

_________________
knottyboy KI# 00199892
knottyboy in all forums
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:47 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Wed May 10, 2006 1:54 pm
Posts: 1182
Just got the news and downloaded the installer. Do we re-install the 3 check box things, Open AL, PhysX, DirectX?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:51 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
I only reinstalled OpenAL.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 3:46 pm 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 7:27 pm
Posts: 312
I re-created my account last night, couldn't get in for a while, & then could. Made a new avie, no problems; updated my ages this morning. *Now* I see that I was supposed to have downloaded a new installer. But I didn't, last night--just logged in & everything seemed to update fine. Is this going to cause problems down the line? I.e., do I need to start over?

Thanks! :)
Jane


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:05 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Posts: 9852
Location: Luton, UK
Not if everything works. Only Cyan changed this time.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:07 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 31, 2006 11:16 pm
Posts: 1342
Location: D'ni Zoological Society
As for re-installing, please note that the Update sez we shouldn't need to do that if we did the reinstall for Build 8... I got in fine no problem and din't even think about reinstalling.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:13 pm 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 4:34 pm
Posts: 347
Location: Northern California
An interesting question. I got a long update when logging in, before I found out that there *was* an update. Then when I ran the installer, it just "blipped" and didn't seem to install anything. So whether or not it was actually needed, or whether all that was needed was installed by the log-in update is something that a Cyanist should answer.

On the one hand, if there was something necessary in the installer, then it probably wouldn't hurt to run it after the fact. On the other hand, if it ain't broke, there is no reason to fix it. :D

_________________
Image Hippie in a Pimp Hat
Join the Forces of the Rebellion
Feel the power of the Light Side


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:26 pm 
Offline
Obduction Backer

Joined: Thu Jun 08, 2006 7:01 pm
Posts: 1890
I logged in and played for a couple of hours last night, but I did not see this message, so I didn't re-run the installer.

Would the installer change the physics engine? In particular, is the new installer expected to fix the "superjump" effect?

_________________
Andrew Plotkin -- Seltani founding member


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: